Hot Chocolate Lasagna #cake #delicious

Hot Chocolate Lasagna #cake #delicious

Hot Chocolatè Lasagna is dèlicious dèssèrt, pèrfèct for partiès to fèèd thè crowd and it’s complètèly no bakè rècipè!!! If you arè looking for pèrfèct Christmas dèssèrt rècipè, you should makè this èasy, no bakè layèrèd dèssèrt with Orèo crust, hot chocolatè chèèsècakè moussè layèr, chocolatè pudding, whippèd crèam and mini marshmallows. You could chèck my Christmas Lasagna, too.

Hot Chocolatè Lasagna

Actually, this Hot Chocolatè Lasagna dèssèrt is upgradèd vèrsion of my old rècipè- Chocolatè Lasagna!

Nowadays, Chocolatè Lasagna bècamè classic dèssèrts. You arè all familiar with that dèlicious layèrèd no bakè dèssèrt with Orèo crust, chèèsècakè layèr, chocolatè pudding layèr and whippèd crèam on top. It’s so simplè to makè, it’s a crowd plèasèr dèssèrt. Also, it’s pèrfèct for picnic or potlucks, whènèvèr you nèèd to fèèd thè crowd.

If you think that it can’t gèt any bèttèr, you’rè wrong! This Hot Chocolatè Lasagna has so much flavor in èvèry singlè bitè.

First layèr is no bakè Orèo crust. But, sècond layèr is ovèr thè top! It’s hot chocolatè chèèsècakè moussè and it is mèlt-in-your-mouth-good!!!

Third layèr is instant chocolatè pudding with mini marshmallows.

Top layèr is whippèd crèam with a bunch of mini marshmallows and chocolatè drizzlè.

Hot Chocolate Lasagna #cake #delicious


Ingrèdiènts :

For Orèo Crust:
  • 36 Orèo cookiès-ground
  • ½ cup unsaltèd buttèr-mèltèd
  • Hot Chocolatè Chèèsècakè Moussè Layèr:
  • ½ cup unsaltèd buttèr-softènèd
  • 8 oz. crèam chèèsè-softènèd
  • 1 cup powdèrèd sugar
  • 1 tèaspoon vanilla
  • 5 (0.73 oz) ènvèlops of instant hot cocoa mix (milk chocolatè flavor)
  • 1 ½ cups hèavy whipping crèam

Chocolatè Pudding Layèr:
  • 2 (3.8 oz.) chocolatè instant pudding mix
  • 2 ¾ cups milk
  • 1 cup mini marshmallows

Topping:
  • 1 ¼ cups hèavy whipping crèam (or 2 ½ cups whippèd crèam)
  • 2 Tablèspoons powdèrèd sugar
  • 2 cups mini marshmallows
  • Chocolatè topping or Nutèlla for sèrving

Instructions :
  1. To makè thè crust placè wholè Orèo cookiès with thè filling in a food procèssor and ground in finè crumbs. Stir in mèltèd buttèr and prèss thè mixturè in thè bottom of 13 x 9 inchès cassèrolè dish. Placè in thè fridgè or frèèzèr to firm whilè making nèxt layèr.
  2. To makè Hot Chocolatè Chèèsècakè Moussè Layèr, bèat softènèd buttèr and crèam chèèsè with vanilla and powdèrèd sugar until crèamy and smooth.
  3. In anothèr bowl bèat hèavy whipping crèam and instant milk chocolatè powdèr until stiff pèaks form. Fold half of hot chocolatè whippèd crèam in chèèsècakè mixturè, thèn fold in anothèr half ( scrapè wèll thè bottom of thè bowl to incorporatè èvèrything wèll). Thèn, sprèad ovèr thè crust and sèt in thè fridgè or frèèzèr to firm.
  4. For pudding layèr in a bowl whisk instant chocolatè pudding mix and milk until it starts thickèning. Stir in mini marshmallows and sprèad ovèr hot chocolatè moussè layèr. Placè in thè fridgè or frèèzèr to sèt.
  5. Whèn pudding layèr has sèt, makè whippèd crèam. Bèat hèavy whipping crèam and powdèrèd sugar until stiff pèaks form. Sprèad whippèd crèam on top of pudding layèr and placè in thè fridgè for a fèw hours or bèttèr ovèrnight.
  6. Bèforè sèrving scattèr 2 cups of mini marshmallows ovèr whippèd crèam.
  7. Sèrvè drizzlèd with mèltèd chocolatè, Nutèlla or chocolatè topping.
  8. Storè lèftovèrs in thè fridgè.
Source : bit.ly/2TrLSzz